Op de foto zien we de leerlingen van het 6de jaar ‘Verzorging’ die heerlijke rendierkoekjes, koekjes met M&M’s en marshmellowkerststokkoekjes maken die ze verkopen vanavond tijdens de kerstmarkt van het GO! Atheneum Geraardsbergen. De winst van deze verkoop van lekkernijen gebruiken de jongeren om hun eindwerk (GIP), met als thema ‘boerderijleven’, te sponsoren.

Uiteraard zijn er nog meer toffe standjes op de gezellige kerstmarkt waarbij de leerlingen hun creativiteit en ondernemingszin zullen tonen.  De leerlingen van het zevende jaar ‘Kinderzorg’ verkopen lekkere koekjes, chocomelk en creatieve puntzakjes. Cassandra Tordeur (5 SE) verkoopt snoepzakjes voor haar deelname aan de ‘Miss Exclusive’-wedstrijd en Sarah Weyten (6 ET) zorgt voor lekkere verse wafels. De leerlingenraad probeert met verschillende standjes dan weer extra geld te verzamelen voor de goede doelen van de ‘Warmste Week’ van Studio Brussel.

Het Atheneum is ook heel blij om externen te mogen verwelkom op de kerstmarkt. Dagcentrum ‘de Marbol’ verkoopt kerstkaartjes en de mama van Ines Eeman (4 ET) verkoopt huisgemaakte chocoladeproducten. Mevr. Batselier zorgt voor een stand met Tupperware en verder zal er ook nog een stand zijn met zelfgemaakte oorringen en een stand met houtdraaiwerken van RGB Creations. De GOK-leerkrachten zullen ook een gratis ‘Diversiteits-kerstbal’ geven aan de eerste 100 ouder(s) die een enquête invullen in het kader van ouderparticipatie.

We verwelkomen jullie dan ook vanavond graag allemaal op de kerstmarkt van het GO! Atheneum Geraardsbergen tijdens het oudercontact vanaf 17.00 uur.

Bekijk meer foto’s van de kookkunsten van de leerlingen van 6VZ door op de onderstaande foto te klikken.