De driedaagse GWP naar de Belgische kust voor de leerlingen van het vierde jaar Arbeidsmarktfinaliteit was een geanimeerde en plezante teambuilding, die voor heel wat lachende gezichten zorgde. In het fotoverslag zie je dan ook heel wat gelukkige leerlingen tijdens diverse activiteiten in Blankenberge, Oostende en Brugge.

Onder begeleiding van Mevrn. Dhont, Croonenborghs en Pattyn en dhr. Van Acker trokken zo’n 56 vierdejaars uit de Arbeidsmarktfinaliteit naar de Belgische kust.

Woensdag
Na een leuke treinrit konden de leerlingen hun bagage afzetten in het Ibis hotel van Blankenberge. Aangezien het regende werden de geplande strandspelletjes vervangen door een kleine teambuilding in de immense sportzaal van ‘Sport Vlaanderen’. Om 15.00 uur vormde er zich een lange stoet van gocarts voor een hilarische rit naar de vuurtoren van Blankenberge. De stoet hield ook halt in de winkelstraat waar alle leerlingen een lekker ijsje kregen. ’s Avonds stond er lasagne of spaghetti op het menu en de avond werd afgesloten met een spelletje bowling.

Donderdag
De dag begon vroeg want met de kusttram trok de enthousiaste groep richting Raversijde. Na een wandeling op het strand en op de zeebreker trok het gezelschap naar het domein van Raversijde om daar met een gids de geschiedenis te herbeleven van het oeroude dorp. Na een uitdagende stadszoektocht langs de mooiste graffiti van Oostende ging de groep kijken naar de gerenommeerde film ‘Close’ in de cinema van Oostende. De dag werd afgesloten met een heerlijk pizza buffet in de Pizza Hut.

Vrijdag
Op vrijdag trok het gezelschap naar Brugge. In de mooie hoofdstad van West-Vlaanderen bezocht de groep het befaamde ‘Historium’ en het ‘Chocolademuseum’. De leerlingen genoten ook van de prachtige middeleeuwse infrastructuur door een leuke stadswandeling.

Een geslaagde GWP want de regen hield deze guitige bende niet tegen om heel wat te lachen en plezier te maken. Klik op de onderstaande foto om heel wat fotomateriaal te bekijken van deze boeiende driedaagse.