Op woensdag 15 maart kwamen de personeelsleden van ‘de Middenschool Geraardsbergen’ en ‘GO! atheneum geraardsbergen’ samen voor een boeiende gezamenlijke pedagogische studiedag rond samenwerking, innovatie, ChatGPT en de organisatie van toekomstige educatieve projecten.

Na een gezellig ontbijt met koffiekoeken was er een korte inleiding door de beide directeurs mevr. Sonny Van den Stockt van het GO! atheneum geraardsbergen en dhr. Kris Van den Stockt van de Middenschool Geraardsbergen. Dhr. Bram De Geeter en mevr. Jana De Geyter gaven daarna een korte uiteenzetting over de verschillende verzamelde data van deze twee moderne en geëngageerde scholen.

Michaël De Borre bracht een fascinerende uiteenzetting over de mogelijkheden, gevaren en gebruiksmogelijkheden van ChatGPT. Een echte samensmelting gebeurde toen beide scholen per vakgroep een unieke lego-oefening moesten doen rond ‘samen hoger bouwen’ en ‘de kracht van een leerkrachtengemeenschap’. Een boeiende oefening die focust op wat onze scholen verbindt. Als afsluiter was er ook nog een toespraak van algemene directeur mevr. Truyen.

Klik op de onderstaande foto om heel wat leuke foto’s te bekijken van deze amusante dag.