Het GO! Atheneum Geraardsbergen is heel fier dat Lotte Van Overwaele, uit het vijfde jaar Verzorging, één van de drie winnaars is geworden van de ‘Graag traag’-wedstrijd die werd georganiseerd door Giesbaargse jeugd en Lokaal bestuur Geraardsbergen.

Onder begeleiding van mevr. Niemegeers, leerkracht Plastische Opvoeding, namen verschillende leerlingen van onze school deel aan de wedstrijd. Het verkeersbord van Lotte is één van de drie winnende ontwerpen en zal ook echt ingehuldigd worden in het straatbeeld.

Lotte Van Overwaele: “Ik ben heel verrast en blij met deze overwinning. Ik teken en ontwerp heel graag en dit is een grappig verkeersbord met een duidelijke boodschap. Ik win een leuke prijs, maar het is natuurlijk vooral heel leuk dat mijn verkeersbord ook echt in het straatbeeld van Geraardsbergen zal verschijnen. Ik ben uitgenodigd op zaterdag 11 maart in de wijk Steenbakkerij te Goeferdinge waar het eerste verkeersbord wordt ingehuldigd.”

Het GO! Atheneum Geraardsbergen werkt graag nauw samen met haar lokale partners en ook verkeersveiligheid is heel belangrijk in en rond een schoolomgeving. De school feliciteert Lotte dan ook met haar mooie prestatie.