Mevr. Anne-Sophie Debevere, leerkracht PAV op het GO! Atheneum Geraardsbergen, vertelt graag over het boeiende bezoek van de werkgroep STEM aan de Mind- and Makerspace (MaM) in Brugge.

Mevr. Debevere: ”Op woensdag 8 februari bracht de werkgroep STEM een bezoek aan de Mind and Makerspace in Brugge. Het MaM is een nieuwe creatieve ruimte voor denkers en doeners in de hoofdstad van West-Vlaanderen. Het is bij uitstek een plaats van ontmoeting en samenwerking. We werden daar zeer goed ontvangen door Tijs Verbeke; hij gaf een ontzettend inspirerende uitleg bij de verschillende toestellen, technieken, maar vooral de visie van het MaM werd duidelijk naar voor gebracht.”

Mevr. Debevere: “Learn, Dare, Make, Share zijn de pijlers binnen deze Makerspace. De collega’s zagen een werkomgeving waar zowel keramiek, glasbewerking, houtbewerking, audiovisuele media, enz. aan bod komt. De leden van de werkgroep STEM gingen alvast met een pak ideeën en motivatie naar huis.”

Ben je benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje op de website: https://mindandmakerspace.com/Klik op de onderstaande foto om meer fotomateriaal te bekijken van deze geslaagde uitstap. Onze school blijft inzetten op innovatie en bijscholing. Onze leerkrachten en werknemers worden voortdurend geprikkeld zodat ze onze leerlingen met de nieuwe technieken en weetjes kunnen informeren.