Naar aanleiding van Valentijnsdag creëerden de derdejaarsleerlingen uit de richting ‘Mechanica’ een mooie valentijnskandelaar in zacht staal. Lesgever dhr. Christoph Van der Stockt is heel fier op het eindresultaat van zijn leerlingen en hoopt dat ze morgen iemand kunnen verrassen met dit mooie geschenk op Valentijn. 

Dhr. Van der Stockt: “Deze valentijnskandelaar werd gemaakt met zacht staal. De leerlingen kregen hun eerste praktijkervaring met het plooien van staal, ze leerden staal lassen en slijpen. De leerlingen moesten ook een stevig voetstuk maken en mochten de werkstukjes daarna verven en versieren. Sommige leerlingen hebben twee tot drie weken aan deze kandelaar gewerkt. De leerlingen starten met deze oefening om dan later naar geavanceerde carrosserie door te kunnen stromen. Ook de leerlingen uit 4 Mechanica maakten zo’n geslaagde kandelaar.”

Ook de leerlingen reageerden enthousiast! Mathias Van Gysegem (3ME) ging het werkstuk aan zijn moeder geven. Takis Govaerts (3ME) ging de kandelaar op zijn kamer zetten en Mika Honore (3ME) ging zijn juweeltje in de frituur van zijn ouders zetten.

Klik op de onderstaande foto om meer foto’s te bekijken van dit geslaagd valentijnscadeau.