Gedurende vijf woensdagnamiddagen volgen een 70-tal leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen lessen over de verkeersregels, gegeven door professionele instructeurs van autorijschool ‘Drivewell’.

Maar liefst 70 leerlingen van minstens 17 jaar oud, of die binnenkort 17 jaar worden, schreven zich in voor het aanbod dat moet leiden tot het succesvol behalen van het theoretisch rijbewijs B in een samenwerkingsverband tussen de autorijschool ‘Drivewell’, stad Geraardsbergen, de samenlevingsopbouw Oost-Vlaanderen en het team van het GO! Atheneum Geraardsbergen.

De school wenst alle leerlingen veel succes, hoopt dat ze door deze sessies eenvoudig kunnen slagen voor hun rijexamen en daarna veilig de baan op kunnen voor het inoefenen van hun praktisch rijexamen. Het GO! Atheneum Geraardsbergen ondersteunt graag initiatieven die een meerwaarde vormen voor de volledige ontwikkeling van leerlingen tot adolescenten. De school bedankt ook graag de instructeurs van de autorijschool ‘Drivewell’ die op een speelse en vlotte manier deze belangrijke leerstof komen overbrengen.