Jana Coninckx (3NAW), Maite De Padt (3NAW) en Shana Jeurissen (6ST) mogen op zaterdag 19 maart 2022 naar de ceremonie in het stadshuis van Brussel aangezien zij bij de finalisten zijn van de tekenwedstrijd van de VOV met als thema ‘kunst kleurt groen’.

Mevr. Niemegeers, leerkracht Plastische Opvoeding, is enorm blij dat de drie mooie kunstwerken tot in de finale zijn geraakt: “Met het thema ‘kunst kleurt groen’ konden de leerlingen zich uitspreken over de klimaatkwesties die hun interesseren. Onze getalenteerde leerlingen hebben naast een mooie tekening ook een brief toegevoegd met hun visie over dit gevoelige thema. Door hun deelname hebben ze al een certificaat binnengehaald. Jana, Maite en Shana zijn echte tekentalenten en ik hoop dat ze samen met veel andere leerlingen ook zullen deelnemen aan onze schoolkunstwedstrijd die momenteel loopt op het GO! Atheneum Geraardsbergen.”

Het GO! Atheneum Geraardsbergen is heel fier op de leerlingen en wenst hen nog veel plezier met het ontwikkelen van hun artistiek talent.