De derdejaars en vierdejaars van het Atheneum speelden een toernooi tegen een ploeg van het Sint-Jozefinstituut (het Karmelieten) en tegen twee ploegen van het Sint-Catharinacollege uit Geraardsbergen.

Dit toernooi tussen de Geraardsbergse scholen werd sterk aangevat met een 5-0 overwinning tegen de ploeg van het Karmelieten. Deze spectaculaire overwinning kwam er na goals van Cobe Collier, Milan Deneyer, een own-goal en twee keer Tresor Omanga. Een sterke prestatie van keeper Kevin De Beul werd bekroond doordat hij ook een penalty kon tegenhouden.

Tegen de tweede ploeg van het College werd er met 5-1 gewonnen. Goals waren er van Milan Deneyer, 2 keer Tresor Omanga, Cobe Collier en Thibaud Van Quickelberghe.

De thriller tegen de eerste ploeg van het College eindigde op een 4-5 verlies nadat onze KA-jongeren in de laatste minuten nog een penalty tegen kregen. De begeleidende L.O.-leerkrachten benadrukken ook het sportieve spel van deze getalenteerde selectie.

selectie: De Bolle Pepijn (3 Delta), Dewael Pieter (3 iSales), François Bram (4 HT), Legon Ryan (4 HT), Bartoli Luca (4 SD), Van Quickelberghe Thibaud (4 KA), Collier Cobe (3 WE), Steurs Axl (3 LW), De Clercq Jari (3 EW), Deneyer Milan (3 EW), Demirtas Gabriele (4 BM), De Beul Kevin (3 iMech), Kapela Gracy (4 KA), Dika Arson (4 KA) en Omanga Tresor (4 KA)