Laatstejaarsleerling Maike Borremans werd verkozen tot de nieuwe voorzitster van de leerlingenraad na een enquête waaraan alle leerlingen van het GO! Atheneum Geraardsbergen konden deelnemen. Maike Borremans behaalde de meeste voorkeursstemmen en mag nu de vergaderingen van de leerlingenraad leiden, voorstellen overbrengen naar de directie en acties organiseren op het GO! Atheneum Geraardsbergen.

De nieuwe voorzitster krijgt in de eerste instantie steun van Vladimir Egorov (6 HW) die zich tot ondervoorzitter kroonde. Met Brooklyn Boeykens (6 II) werd er ook een nieuwe secretaris gekozen voor een leerlingenraad die momenteel  bestaat uit meer dan twintig leerlingen van allerlei leeftijden en uit diverse studierichtingen.

De leerlingenraad is een belangrijk adviesorgaan op het Atheneum en vormt de kritische stem van de leerlingen ten opzichte van de leerkrachten en directie. Daarnaast organiseert de leerlingenraad heel wat activiteiten, waaronder de fuif ‘Out of space’ die reeds op 4 oktober staat ingepland.