Terugblik op de geslaagde zomerschool 2024

Het GO! atheneum Geraardsbergen blikt tevreden terug op de zomerschool 2024 die werd georganiseerd van 19 augustus tot 30 augustus op de campus aan de Papiermolenstraat. Tijdens het slotevenement kregen de leerlingen die alle tien de dagen naar de zomerschool zijn gekomen een diploma. Tijdens deze laatste dag werden er taal- en wiskundespelletjes gespeeld en werden de leerlingen beloond met pizza. Zwemmen in ‘Het Gaversbad’ was de ideale slotactiviteit op deze zonnige dag. Tijdens deze tweede week werd er in de voormiddag, net zoals tijdens de eerste week, gefocust op de hoofdvakken Nederlands en wiskunde. Daarnaast was er iedere dag ruimte voor leesplezier, dankzij onze goede samenwerking met bibliotheek Geraardsbergen.

Tijdens de namiddag stonden er diverse, leerrijke en amusante activiteiten geprogrammeerd. Jongerenbeweging ‘Habbekrats’ kwam langs en er waren ook interessante gastlessen rond Artificial Intelligence, smartphonefotografie en debatteren.

Wij kregen heel wat positieve feedback van de jongeren en feliciteren hen met hun inzet en positieve ingesteldheid. We eindigden met een samenhangende groep vol nieuwe vrienden. Daarnaast bedanken wij ook zeker onze stagiairs Anouck Van Laere en Ellen Verbeken die kwaliteitsvolle lessen Nederlands en wiskunde hebben gegeven gedurende deze tien vakantiedagen en ook extra dank aan opbouwwerker Lech Schelfout van SAAMO voor de ondersteuning.

Klik op de onderstaande foto om meer fotomateriaal te bekijken.